UniFi AC Mesh (5-Pack)
search
  • UniFi AC Mesh (5-Pack)
  • UniFi AC Mesh
  • UniFi AC Mesh

UniFi AC Mesh (5-Pack)

€ 482,79

Het UniFi AC Mesh Indoor/Outdoor AP is voorzien van de laatste Wi-Fi technologie 802.11ac. Functioneert zowel op de 5GHz als op de 2.4GHz frequentieband.

Aantal
op voorraad

UniFi AC Mesh

UniFi AC Mesh Het unieke UniFI Wi-Fi systeem combineert prestatie met ongelimiteerde schaalbaarheid allemaal te beheren via de UniFi management controller. De UniFi AC Mesh is industrieel vormgegeven en eenvoudig te monteren met de montage beugel welke is inbegrepen. De UniFi AC Mesh AP’s zijn voorzien van 802.11AC technologie. LET OP: worden geleverd zonder PoE adapters.

Gratis Enterprise WiFi Beheer Software

Alle UniFi AC Mesh access points worden standaard geleverd met de UniFi Controller-software. Met behulp van de beheer software kan het WiFi-netwerk via een webbrowser snel worden geconfigureerd, dit zonder enige opleiding. De software kan worden geïnstalleerd op alle Windows, Mac en Linux PC’s of in de cloud. De vele mogelijkheden die de beheer software biedt zoals; Real-time status, automatische UAP detectie, implementatie van Google maps, gasten netwerk/hot-spot beheer, seamless roaming en geavanceerde beveiligingsopties zijn allemaal naadloos geïntegreerd. Door de slimme ingebouwde functionaliteiten functioneren de acces points volledig standalone en communiceren deze onderling, hierdoor zal het access point altijd blijven werken evenals de controller niet is te bereiken of uitstaat.

001-0150

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in