UniFiSupply.be

UniFiSupply.be biedt een ruim assortiment aan Ubiquiti producten. UniFiSupply.be biedt alleen producten aan die door ons zelf zijn beproefd, waardoor in deze webwinkel een ruim assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten wordt aangeboden.

UniFiSupply.be richt zich vooral op het snel leveren van producten. Daarnaast wordt er gestreefd naar een zo goed mogelijke service. Zo worden emails zo snel mogelijk beantwoord en handelen wij garantieverzoeken zo snel mogelijk af.

Betalen

U kunt bij UniFiSupply.be betalen met Mistercash, PayPal of per bankoverschijving. Daarnaast is het ook mogelijk om contant te betalen bij het afhalen van uw bestelling. Echter bij afhalen kunt u niet Pinnen. Voor bedrijven is het mogelijk om vanaf de derde levering op factuur te betalen. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen.

Verzending

Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. Voor 19.00uur besteld en betaald is de volgende dag geleverd. Afhalen in Utrecht - Nederland is ook mogelijk, dit kan alleen op afspraak.

Retourneren

Bij UniFiSupply.be kunnen alle producten binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden teruggestuurd in een originele en onbeschadigde verpakking, met uitzondering van producten waarvan de verzegeling is verbroken. Particuliere klanten krijgen het complete aankoopbedrag terugbetaald. Bij zakelijke klanten wordt het bedrag in mindering gebracht op openstaande facturen of nieuwe leveringen.

Garantie

Op alle producten van UniFiSupply.be geldt een standaard garantietermijn van 1 jaar.