WiFi Advies op basis van een plattegrond
search
  • WiFi Advies op basis van een plattegrond
  • WiFi Advies op basis van een plattegrond

WiFi Advies

€ 117,98

WiFi Advies op basis van plattegrond. 

Aantal
op voorraad

WiFi Advies op basis van plattegrond

WiFi advies op basis van een plattegrond houdt in dat UTP infra remote ondersteuning biedt bij het bepalen van de juiste aantallen accesspoins en de juiste positionering van de accesspoints.
Hieronder valt indien gewenst een stukje product advies denk aan de juiste samenstelling van hardware componenten aan de hand van de wensen en eisen die gesteld worden aan het benodigde netwerk.

Nadat we in overleg aanvullende informatie ontvangen hebben zullen we een stroom diagram aanleveren waarin we een netwerk planning maken met de juiste juiste product samenstelling. Vervolgens zullen we een pre deployment site survey uitvoeren op basis van aangeleverde plattegronden. Hierbij tekenen wij de wanden en geven we de gebruikte bouwmaterialen aan om de schatting zou nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen.

Dit betekent dat wij niet fysiek op locatie gaan meten en dat de WiFi planning een schatting is op basis van plattegronden waar geen garanties aan verleend worden. Wel geeft dit een duidelijke indicatie van de benodigde aantallen en juiste positionering van de accesspoints.

Afhankelijk van de omvang van het project zullen we in overleg vaststellen hoeveel uren er benodigd zijn om een gericht advies op te stellen.

Benodigde klantinformatie

Plattegronden op schaal betreffende object in goede resolutie, JPEG of PDF bestand.
Duidelijke omschrijving van wensen en eisen netwerk.
Reeds aanwezige apparatuur/locatie bestaande AP’s indien van toepassing.
Overige informatie die van toepassing is op de Wi-Fi Planning.
Contactpersoon klant.

001-0000

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen