EdgeSwitch 5XP (TS5)
 • EdgeSwitch 5XP (TS5)
 • EdgeSwitch 5XP (TS5)
 • EdgeSwitch 5XP
 • EdgeSwitch 5XP (TS5)
 • EdgeSwitch 5XP (TS5)
 • EdgeSwitch 5XP (TS5)

EdgeSwitch 5XP (TS5)

€ 95,44

De EdgeSwitch 5 XP is een industrial design managed switch welke 24V apparatuur kan voorzien van PoE en levert snelheden tot en met 1G

Aantal
Levertijd 3-5 werkdagen

Ubiquiti EdgeSwitch 5XP 

De EdgeSwitch XP productlijn zijn industrial design managed switchen. De Edgeswitch XP levert passive PoE verbinding met snelheden tot en met 1G. En ondersteunt afhankelijk van welk apparaat bij uw wensen past maximaal 5, 8 of 16 apparaten. Elke poort kan onafhankelijk geconfigureerd worden zodat zowel PoE als non PoE apparatuur met het apparaat verbonden kunnen worden.

Verschil per model uitgelegd om de keuze wat overzichtelijker te maken. De Edgerouter XP productlijn bestaat uit 3 verschillende modellen.

ES 5XP, dit is het instapmodel 5-port gigabit switch met 24V PoE ondersteuning.
ES 8XP, dit is het opvolg model geschikt voor zakelijk gebruik 8-port gigabit switch 150 watt in totaal 8 outlets. Elke output is afzonderlijk te beheren via de controller software met mogelijkheid om 24V of 48V output in te stellen. .
ES 16XP, is het grootste model en bestaat uit 2x 8-port gigabit switch van 150 watt (totaal 300 watt) met totaal 16 outlets. Elke output afzonderlijk te beheren, onderstunt 24V als 48V output in te stellen via de software. Gemaakt in 1U formaat geschikt om in een rackmount te schroeven.
Slimme software interface

De Edgeswitch XP controller software is een gebruiksvriendelijke software welke eenvoudige te beheren is via een beveiligde webbrowser. De poorten zijn viritueel weergegeven in de controller software en geeft fysieke connectiviteit, snelheid en PoE status aan.

Advanced Features

EdgeSwitch XP is loaded with a variety of advancedfeatures, including:
Port monitoring
System connection and management services
Virtual Local Area Network (VLAN) configuration
Spanning Tree Protocol (STP)/
Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP)
Jumbo Frame Support
Ping Watchdog
Configurable alerts

Let op: integreert met de UNMS controller.

Datasheet

PoE
Ja
 • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
 • Omschrijving

  Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Gesealde producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

 • Klik hier om meer details te krijgen