EdgeSwitch 16 150W
  • EdgeSwitch 16 150W
  • EdgeSwitch 16 150W
  • EdgeSwitch 16 150W
  • EdgeSwitch 16 150W

EdgeSwitch 16 150W

€ 307,47

De EdgeSwitch biedt een uitgebreid aantal Layer-2 en Layer-3 functies en is een volledig manageable PoE+ Gigabit switch. Levert hoge prestaties en intelligent switching voor carrier netwerken.

Aantal
Levertijd 5 werkdagen

Ubiquiti EdgeSwitch 16 150W

De Ubiquiti EdgeSwitch is onderdeel van de Ubiquiti Networks EdgeMAX productlijn. De EdgeSwitch biedt een uitgebreid aantal Layer-2 en Layer-3 functies en is een volledig manageable PoE+ Gigabit switch. Levert hoge prestaties en intelligent switching voor carrier netwerken. Creëer een netwerk dat makkelijk uit te breiden is.

Productomschrijving

Prestaties
De EdgeSwitch is zijn tijd vooruit met het gelijktijdig verwerken van dataverkeer op alle poorten zonder dat data verloren gaat. De 24 poort modellen ondersteunen tot en met 26 Gbps throughput, terwijl de 48-Port modellen tot en met 70 Gbps ondersteunen.

PoE+ Flexibiliteit
De EdgeSwitch modellen zijn te verkrijgen in 24 of 48 PoE Gigabit Ethernet ports, auto-sensing IEEE 802.3af/at of 24V Passive PoE om meer efficiency te verkrijgen in de opzet van uw netwerk. Standaard herkent de EdgeSwitch 802.3af/at apparatuur zodat deze automatisch PoE ontvangen. De 24V Passive PoE poorten moeten handmatig op 24V passive PoE worden ingeschakeld. Dat is eenvoudig in te stellen via de EdgeSwitch Configuration Interface.

Glasvezel Verbinding
De EdgeSwitch biedt de mogelijkheid om via glasvezel te worden verbonden. De 24-port modellen zijn inclusief 2 SFP poorten, deze ondersteunen snelheden tot en met 1 Gbps. Voor hoge-capaciteit uplinks adviseren wij de Ubiquiti de 48-port modellen, inclusief 2 SFP en 2 SFP+ poorten. De SFP+ poorten ondersteunen snelheden tot en met 10Gbps.

Gebruiksvriendelijke User Interface
De EdgeSwitch is eenvoudig te configureren en maakt gebruik van EdgeOS. Beheerders hebben de mogelijkheid om verschillende functies te configureren en beheren via de grafische web interface. Tevens is er een Command-Line Interface (CLI) beschikbaar via telnet en SSH.

Krachtige Functionaliteiten
De EdgeSwitch heeft een uitgebreid besturingssysteem met de volgende functionaliteiten:
MSTP/RSTP/STP
VLANs, Private VLAN, Voice VLAN
Link Aggregation
DHCP Snooping, IGMP Snooping
TACACS+, RADIUS, 802.1X, MAC
Filtering, ACL
DiffServ, QoS
Static Routing, Policy-Based Routing

Datasheet

PoE
Ja
  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Gesealde producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in